Het Netwerkersboek!

makkelijker en efficienter netwerken met meer en succesvoller resultaat
netwerken in de praktijk voor zelfstandigen, ondernemers ZZP en vakspecialisten
Auteurs: Peter Klink | Liesbeth Pak

Peter Gerritsen: Een zeer praktische handleiding voor netwerken

Peter Gerritsen

Omschrijf eens kort en concreet jouw business:
Psydos ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling van trainers door middel van observatie- en feedbackdiensten. Psychologie, en met name de kennis over (non)verbaal communiceren, groepsdynamiek en sociale interactie is onze basis. Wij geloven dat een deskundige, onafhankelijke observant kan helpen bij zelfinzicht als het gaat om effectief gedrag. Dat doen we heel praktisch in the moment. Met feedback zoals feedback is bedoeld: concreet, constructief en ten behoeve van de ontvanger. Zo sluiten wij aan bij jouw praktijk!

Waarom heb je Het Netwerkersboek! gekocht?
Het Netwerkersboek is voor mij een zeer praktische handleiding voor netwerken. In het boek word je stap voor stap meegenomen in alle onderdelen van netwerken. Wat kan je bijvoorbeeld al doen vooraf aan een netwerkbijeenkomst? Daarbij worden ook details besproken waar je als netwerkbezoeker misschien niet zo bij stil staat. Dit gaf mij het gevoel dat je tijdens bijeenkomsten op meer punten invloed kan uitoefenen om het netwerken succesvol te maken. Dat kan al iets simpels zijn, zoals het begroeten van de organisator, glimlachen en hoe afscheid te nemen.

Wat zijn jouw top 3 voordelen van Het Netwerkersboek! ?
Het boek is heel persoonlijk geschreven, waarbij de ervaring van de schrijvers duidelijk op de voorgrond staat. Dit maakt het lezen voor mij heel prettig. Door die persoonlijke benadering voelt het voor mij alsof de schrijvers precies aanvoelen waar de ik als lezer soms mee zit als het gaat om netwerken.

Waarom zou jij Het Netwerkersboek! aanraden?
Ik zou dit boek willen aanraden aan anderen. De tips die worden gegeven in het boek zijn direct toe te passen en maken netwerken nog makkelijker en leuker!

Annet de Boer: Het Netwerkersboek boek geeft houvast.

Annet de Boer

Omschrijf eens kort en concreet jouw business:
Vanuit mijn bedrijf DURFdan trainingen geef ik teamtraining en presentatietraining. Ik ben erop gericht om in mensen en tussen mensen een positieve flow te creëren.

Hoe doelgericht netwerkte jij voor je Het Netwerkersboek! las?
Ik had voordat ik het netwerkersboek! las weinig discipline of plan in mijn manier van netwerken. Ik ben niet verlegen in het aanspreken en ontmoeten van nieuwe mensen en vaak enthousiast en geïnteresseerd. Daardoor gaat netwerken vrij gemakkelijk. Het boek herinnert me eraan dat ik dingen kan doen om netwerken tot een effectiever zakelijk resultaat te laten leiden. Daar is meer planning en discipline handig bij.

Waarom heb je Het Netwerkersboek! gekocht?

Lees meer: Annet de Boer: Het Netwerkersboek boek geeft houvast.

Donald Suidman: Netwerken, uit je comfort zone!

Donald Suidman

Het netwerkersboek is een handige survivalgids voor netwerkbijeenkomsten. Het boek helpt je vooral om je zenuwen te bedwingen.

Is netwerken eng? Ja. Goed netwerken haalt je uit je comfort zone, en dat is per definitie eng. Denk dus niet dat jij de enige bent die er tegenop ziet, dat doet iedereen. Zelfs de auteurs van het Netwerkersboek, Peter Klink en Liesbeth Pak.Geruststellend vertellen ze in dit boek over hun zenuwen, en de momenten waarop ze door de grond hadden willen zakken.

Klink en Pak zijn in 2011 de samenwerking aangegaan met het uitbouwen van de onderneming EHBOdoos.nl, een bedrijf dat ehbo-dozen verkoopt en onderhoudt. Hun klandizie is in theorie elk bedrijf, en dus ligt het voor de hand dat ze veel tijd steken in netwerken. Daar zijn ze handig in, zo is gebleken. Zowel in 2011 als 2012 werden ze uitgeroepen tot Netwerkers van het jaar door de Utrechtse netwerkclub Open Coffee Domstad. Dat bracht hen op het idee om hun ervaringen en adviezen in een boekje te bundelen.

Lees meer: Donald Suidman: Netwerken, uit je comfort zone!

Ik netwerk nu bewuster en met meer plezier

Suzanne Meijers

Omschrijf eens kort en concreet jouw business:
Enige tijd heb ik gewerkt bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. In 2006 begonnen als advocaat bij een middelgroot fullservice advocatenkantoor, waarna ik vanaf medio 2009 werkzaam ben geweest als advocaat met een sterke focus op de grafimediabranche. Vanaf 1 januari 2012 begonnen als advocaat (partner) bij Advocaten in de Praktijk.

Hoe doelgericht netwerkte jij voor je Het Netwerkersboek! las?
Niet zo doelgericht. Ik ben nog een beetje zoekende naar de juiste netwerkvormen.

Waarom heb je Het Netwerkersboek! gekocht?
Het kwam voor mij op het juiste moment. Ik was op een OC bijeenkomst in Bilthoven en daar werd het boek gepromoot. Ik bladerde het door en het sprak mij aan vanwege de vlotte schrijfstijl.

Lees meer: Ik netwerk nu bewuster en met meer plezier

Erik Wouda van Novalijn Communicatie over Het Netwerkersboek!

Erik Wouda

Omschrijf eens kort en concreet jouw business:
Novalijn maakt uw bedrijf zichtbaar met grafisch ontwerp. Grafisch Ontwerp, DTP, Webdesign, Communicatie, Illustratie, Communicatie-advies.

Waarom zou jij Het Netwerkersboek! aanraden?
Het Netwerkersboek! van Liesbeth en Peter is een bijzonder boek. Twee mensen die hetzelfde onderwerp op eigen wijze behandelen binnen één kaft. Uitputtend, dus met inbegrip van open deuren en dingen die je allang weet. Maar ook tot nadenken stemmend. Het zet aan tot beter presteren en het halen van meer rendement uit je netwerkactiviteiten. Met praktische tips en prikkelende gedachten.

Hoe doelgericht netwerkte jij voor je Het Netwerkersboek! las?
Meer aftastend dan doelgericht.

Lees meer: Erik Wouda van Novalijn Communicatie over Het Netwerkersboek!

Het Netwerkersboek! alleen hier verkrijgbaar

Vandaag voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

€ 24,95

Gratis verzending met PostNL 24 uursservice!

Betaal gemakkelijk met iDeal

Recensies