Het Netwerkersboek!

makkelijker en efficienter netwerken met meer en succesvoller resultaat
netwerken in de praktijk voor zelfstandigen, ondernemers ZZP en vakspecialisten

Auteurs: Peter Klink | Liesbeth Pak

Peter Gerritsen: Een zeer praktische handleiding voor netwerken

Geschreven door: Peter Gerritsen

Geschreven op: 1-8-2016

LinkedIn: Peter Gerritsen


"Psydos ondersteunt bij die persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen die met groepen werken (trainers/workshopgevers/docenten)."

Omschrijf eens kort en concreet jouw business:
Psydos ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling van trainers door middel van observatie- en feedbackdiensten. Psychologie, en met name de kennis over (non)verbaal communiceren, groepsdynamiek en sociale interactie is onze basis. Wij geloven dat een deskundige, onafhankelijke observant kan helpen bij zelfinzicht als het gaat om effectief gedrag. Dat doen we heel praktisch in the moment. Met feedback zoals feedback is bedoeld: concreet, constructief en ten behoeve van de ontvanger. Zo sluiten wij aan bij jouw praktijk!

Waarom heb je Het Netwerkersboek! gekocht?
Het Netwerkersboek is voor mij een zeer praktische handleiding voor netwerken. In het boek word je stap voor stap meegenomen in alle onderdelen van netwerken. Wat kan je bijvoorbeeld al doen vooraf aan een netwerkbijeenkomst? Daarbij worden ook details besproken waar je als netwerkbezoeker misschien niet zo bij stil staat. Dit gaf mij het gevoel dat je tijdens bijeenkomsten op meer punten invloed kan uitoefenen om het netwerken succesvol te maken. Dat kan al iets simpels zijn, zoals het begroeten van de organisator, glimlachen en hoe afscheid te nemen.

Wat zijn jouw top 3 voordelen van Het Netwerkersboek! ?
Het boek is heel persoonlijk geschreven, waarbij de ervaring van de schrijvers duidelijk op de voorgrond staat. Dit maakt het lezen voor mij heel prettig. Door die persoonlijke benadering voelt het voor mij alsof de schrijvers precies aanvoelen waar de ik als lezer soms mee zit als het gaat om netwerken.

Waarom zou jij Het Netwerkersboek! aanraden?
Ik zou dit boek willen aanraden aan anderen. De tips die worden gegeven in het boek zijn direct toe te passen en maken netwerken nog makkelijker en leuker!

Boekpresentatie door
Peter Klink en Liesbeth Pak
Directie EHBOdoos.nl
Auteurs van Het Netwerkersboek!


Het Netwerkersboek! alleen hier verkrijgbaar

Vandaag voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

€ 24,95

Gratis verzending met PostNL 24 uursservice!

Bestellen gaat per e-mail aan info@ocmn.nl
Vermeld het aantal en factuurgegevens in het bericht.

Voor de betaling ontvang je een factuur.