Inleiding

het netwerkersboek geeft je vlot inzicht hoe je gemakkelijk zakelijk kunt netwerken in de praktijk

Samen met mijn collega Liesbeth Pak, mede-eigenaar van EHBOdoos.nl, zijn wij in 2011 uit een groep van 700 leden van het netwerkplatform Open Coffee Domstad, als Beste Netwerkers van het jaar verkozen en mochten wij de Mirada Award in ontvangst nemen.

Deze titel en de Mirada Award namen wij in ontvangst slechts vijf maanden nadat wij voor de eerste keer kennismaakten met de maandelijkse Open Coffee Domstad Netwerk bijeenkomsten. Wij kenden daar niemand. Waren nog nooit eerder op een Open Coffee Domstad bijeenkomst geweest. En hadden geen enkele relatie met de organisatie of deelnemers. Het in ontvangst mogen nemen van deze titel en de Mirada Award voor Beste Netwerkers was een complete verrassing.

het netwerkersboek geeft je vlot inzicht in zakelijk netwerken

Het was nooit een doel op zich om deze award te winnen. Maar terugkijkend was het absoluut het logische gevolg van de in de volgende hoofdstukken beschreven inzichten. Deze inzichten deel ik graag met jou. Zodat ook jij succesvol kunt zijn in het aanboren van vele en zinvolle contacten.

Peter Klink


Je kan het hele Netwerkersboek! hier op deze site lezen. Maar als je het in je boekenkast wilt zetten, dan kan je in de OCMNShop nog één van de laatste, originele gedrukte exemplaren bestellen. Als bonus krijg je daar ook het tweede deel bij, de roze kant, geschreven vanuit vrouwelijk perspectief. Het Netwerkersboek! is een uniek boek met twee voorkanten, je moet het in handen hebben om dat te begrijpen.

Het Netwerkersboek! is verkrijgbaar in de OCMN Shop